Ilda design

Om oss

Hva skjer med deg når du tar på deg et smykke? Og hvorfor valgte du akkurat det smykket?

Noen smykker betyr mer enn andre og jeg har selv smykker som har stor betydning for meg. Jeg husker godt min halvdel av «best friends»-smykket jeg delte med venninnen min på ungdomskolen som vi hadde spart så lenge for å få råd til å kjøpe. Og hver gang jeg tar på meg smykket etter oldemor minner det meg på ei glad og leken kvinne som inspirerte de fleste hun møtte. Jeg har også smykker som betyr noe fordi smykkedesigneren har skapt noe helt eget. Det er nesten så smykkene har sitt eget språk og vil fortelle oss noe.

Smykkene mine har alle en historie å fortelle. Samtidig er de laget med et håp om å skape nye historier. De er alle autentiske og er inspirert av en stemning eller en følelse. Ofte er de resultatet av et standpunkt jeg har tatt eller et bevisst valg jeg har stått overfor. Jeg ønsker at mine smykker skal bidra til å gi deg akkurat så mye selvtillit, stolthet og trygghet at du kan bli inspirert til å ta nye standpunkt til egne valg.

Siden 2003 har jeg laget smykker med svennebrev og har drevet mitt eget verksted siden 2004. En Norgesmestertittel, World Skills-deltagelse og et mesterbrev har blitt med meg på veien. Høsten 2013 etablerte jeg Ilda Design- Jewelry by Camilla AS, som gir meg muligheten til å ta i bruk håndverket mitt som jeg er så glad i, til å lage akkurat de smykkene som betyr noe helt spesielt.

Besøksadresse

Storgata 21B, 3181 Horten

Postadresse

Stogata 21B, 3181 Horten

E-post

post@ildadesign.com

Telefon

98 83 68 53