La oss glemme tiden!

Det å være gullsmed og gründer kan by på en utfordrende hverdag og følelsene kan til tider løpe litt løpsk. Det er som alle sier; det er oppturer og nedturer og vi må finne noe vi syns er gøy å gjøre for å holde ut. Jeg syns det er mange deler av min hverdag som er veldig gøy, men ingenting kan måle seg med de dagene jeg kan glemme klokka og bare sitte ved verkstedbenken å lage og skape! Det gir meg utløp for så mye i livet mitt og jeg føler en ro over tilværelsen når jeg har fått jobbet meg “ferdig”. Det gir meg en selvtillit, en følelse av mestring og et overblikk over hva som er viktig å jobbe videre med. Det er nesten som hjernen går tilbake i startposisjon etter en periode med kaos, og jeg får en ny sjanse til å prøve igjen. Disse dagene kommer ikke så ofte, for det er sjelden jeg har tid til å sitte mye på verkstedbenken lenger, men de har en tendens til å komme når jeg trenger de aller mest.

Jeg har lenge hatt et ønske om å invitere folk inn i denne boble-liknende tilstanden det er, så jeg jobber derfor nå med å sette opp kurs der alle som vil kan melde seg på! Det vil bli to typer kurs. Et dagskurs der det blir gitt faste design på smykker som skal lages ved hjelp av saging, filing, smiing og montering. Det andre kurset blir et helgekurs der vi i fellesskap bestemmer oss for hva som skal lages og teknikkene blir de samme, men her blir det i tillegg opplæring i lodding.

Kursene er ment som en innføring i hvordan man kan lage et smykke og hvilke teknikker og utstyr som trengs. Målet er at dere kan få nok kunnskap til å lage en liten krok hjemme og jobbe med å videreutvikle og terpe på egne teknikker, utfordre design og glemme tiden som går. Hvis noen syns dette er skikkelig gøy, setter jeg opp et kurs videre der dere lærer mer om teknikker og vi innfører ny kunnskap for å jobbe videre. Kursene vil starte opp i februar/mars, så rop ut hvis du er interessert!

Håper du vil være med å glemme tiden sammen med meg!

Camilla