Jobbe som lærling

Hei igjen<3

Nå har jeg endelig begynt å komme inn i jobbens rutiner! Jeg har blitt vandt til å være på jobb i 8 timer, og at det er mye og nye ting på jobben nesten hver dag. Men det er det som er så gøy med gullsmedyrket. Jeg lærer meg ulike teknikker men får like vell hele tiden nye oppgaver og nye utfordringer. Jeg tror man aldri blir helt ferdig lært i dette faget for det er å mye forskjellige ting som kommer inn i butikken og masse måter å gjøre ting på. Det jeg gjør som lærling her på Ilda Design er så mye. Det første jeg ble satt i gang med var å bli litt kjent med de forskjellige kolleksjonene hennes, og få laget noen til å legge ut i butikken. Og like etter ble jeg satt i gang med å ta imot kunder sånn at jeg kunne begynne å jobbe alene i butikken. Jeg jobber hver tredje lørdag og noen lange torsdager alene. Så det var veldig viktig å få meg til å kunne ta kunder så fort som mulig, for jeg sitter her jo en del alene å styrer når Camilla er på på møter og lignende.

For ikke lenge siden begynte jeg å designet smykker for noen kunder som ville ha smeltet om gullet sitt, så da måtte også jeg presentere alle skissene, og ideene mine for kunden. Det er nemlig jeg som oftest skal gjøre de fleste om-smelt jobbene. Men alle får mulighet til å velge Camilla, så man kan bestemme om Camilla eller meg skal gjøre om-smeltingen. De jeg har designet smykker for nå har sagt at jeg kan lage smykkene!  Og dette er selvfølgelig jeg veldig overlykkelig og stolt av! Men jeg jobber også med andre ting som oppgaver jeg må igjennom i lærlingtiden. så vi har mye ting som vi skal gjøre og dagene går i et kjør, det er deilig men en veldig stressende følelse.

Det er litt mer en to måneder til jul, og jule stresset er på vei inn i de travle jule planene våre 😉

Kos dere masse i helgen!

Ingeborg <3