Alene på jobb

Hei!

Nå begynner ukene å gå i surr for meg, og november kom så aaaaaaldt for fort! Men hær er vi, og om ikke lenge er det jul!
Denne uka har Camilla vært på ferie, så jeg har vært mye alene. Det er ganske gøy å kunne være alene å passe på butikken! Men helt ærlig så er det også ganske kjedelig? når jeg er mye alene går jeg mye å små spiser imens jeg jobber og hører på musikk. Når Jannicke kommer å jobber på mandag, onsdag og fredag er det veldig fint å ha noen her, selv om vi har forskjellige arbeidsoppgaver er det deilig å ikke være alene. så en uke uten Camilla merkes. Selv om jeg er selvstendig og klarer å gjøre det meste på egenhånd er det veldig deilig å ha en som kan si ifra hvis jeg gjør noe feil, og som kan vise meg nye ting. Men nå er det fredag! Jeg ELSKER fredager!<3

Fordi jeg denne uka har vært alene har jeg hatt oppgave i å lage min andre ajour ring, detter fordi det er en vanskelig ring å lage men en veldig god øvelse. Og siden jeg har laget den en gang før så da vet jeg hva jeg skal gjøre. Jeg kan ser at jeg har blitt flinkere siden første gangen. Denne typen ring trenger mye konsentrasjon, nøyaktighet pluss tålmodighet! Jeg har fortsatt små feil, men det er enn forbedring fra den dagen jeg lagde den første dagen. Også har jeg litt tid nå på slutten av uka til å fikse litt å gjøre litt andre ting:)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere får en super helg!

Hilsen Ingeborg<3