6209 dager

I dag, 14. Oktober, har jeg vært gründer i 17 år! Når jeg tenker på det, dukker dette med tidsperspektiv opp. Det føles ofte som at tiden går både fort og sakte på en gang og jeg blir alltid uenig med meg selv om hvilke valg som passer akkurat nå. Må jeg forte meg og sette alle ideer ut i livet umiddelbart, sånn at jeg ikke går jeg glipp av en mulighet, eller burde jeg ta det mer med ro fordi jeg har så god tid og burde ta bedre vare på meg selv. Konklusjonen er vel, frustrerende nok, at begge deler er litt riktig.

Denne uenigheten med meg selv er noe som føles som en evig loop i hodet på meg. Det gjelder ikke bare tid og sted, det gjelder det meste egentlig. Og til stadighet er konklusjonen den samme. Veldig lite ender opp som enten svart eller hvitt.

Etter 17 år i en gründer boble, som jeg har skjønt at ikke passer for alle, har jeg veldig lyst til å si noe skikkelig lurt og inspirerende, men det eneste jeg blir mer og mer sikker på er at jeg ikke har noen fasit på hvilke valg som er riktig eller ikke. Daglig dukker det opp både muligheter og hindringer og veldig ofte kommer de ut av det blå, selv om jeg tror jeg har forberedt meg godt. Så selv etter så mange år, eller 6209 dager (!!) kjenner jeg meg fortsatt som en nybegynner på veldig mange ting. Det høres kanskje litt teit ut av meg å si, men det føles virkelig sånn og jeg er veldig glad for akkurat den følelsen. Den minner meg om at jeg må fortsette å lære, å søke nye muligheter og å fortsette å være nysgjerrig og se situasjoner fra flere perspektiv.

Vet ikke om det var så innmari inspirerende, men det er vel så lurt jeg klarte på denne gründer bursdagen! Gleder meg til å fortsette å prøve, feile, lykkes og alt imellom! Gratulerer med dagen til meg da🎊


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/1/i/ildadesign/www/wp-content/plugins/hongo-addons/lib/hongo-addons-extra-functions.php on line 723